SISTEMI HIBRID I FUQYSHËM

Sistemi hibrid kompakt dhe i lehtë por i fuqishëm ofron ngarje hibride dhe EV me konsum efikas të karburantit. Ai përbëhet nga një motor 1.5 DUALJET, një njësi lëvizëse MGU, një kuti ingranazhi të automatizuar AGS dhe një sistem furnizimi me energji elektrike (bateri litium-jon 140V dhe inverter). Njësia MGU me efikasitet të lartë dhe me fuqi të lartë mundëson drejtimin elektrik duke e nisur vetë automjetin dhe gjithashtu duke ndihmuar motorin në përshpejtimin e automjetit..

48V SHVS SISTEM HYBRID I LETE

S-CROSS është i pajisur me një sistem të butë hibrid 48V SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) me bateri litium-jon shumë efikase, të cilat e bëjnë drejtimin edhe më të veçantë. SHVS përbëhet nga një gjenerator i lehtë dhe kompakt 48V ISG (Integrated Starter Generator) që ka funksionin të ndihmojë motorin me benzinë ​​kur ai ka më shumë nevojë për fuqi, përkatësisht përshpejtimin dhe parakalimin.

ALLGRIP OFRON MUNDËSINË E KATËR MËNYRAVE TË NDRYSHME TË DREJTIMIT

Katër cilësime lehtësisht të ndryshueshme të modalitetit të drejtimit (Auto, Sport, Snow, Lock) në të gjitha rrotat, ju lejojnë të zgjidhni atë më optimalin për kushtet në të cilat ndodheni..

FUNKSIONALITET PËR ÇDO DETYRË

Udhëtim ndërqytetës apo udhëtim i shkurtër? Dëshironi të kaloni kufijtë apo përmes ngutjes së qytetit? Pavarësisht se ku jeni, “hapni krahët” dhe emërtoni detyrën tuaj, dhe S-CROSS do ta bëjë atë me lehtësi. Në të njëjtën kohë, do të plotësojë të gjitha nevojat tuaja për prakticitet, rehati dhe siguri.

Apple CarPlay

Apple CarPlay bën të mundur përdorimin e iPhone për të kryer telefonata, për të hyrë në muzikë, për të dërguar dhe marrë mesazhe dhe për të gjetur destinacione. Të gjitha këto funksione mund të aktivizohen me komandë zanore nëpërmjet
sistemin Siri ose nëpërmjet ekranit qendror brenda automjetit.

Android Auto™

Android Auto™ është një mënyrë më e thjeshtë dhe më e sigurt për të përdorur telefonin në makinë. Qasuni me lehtësi hartat, mediat dhe mesazhet tuaja të preferuara përmes aplikacioneve në ekranin multimedial

Mbështetësja e përparme e krahut

Mbështetësi i krahëve të përparmë mund të rregullohet sipas nevojave dhe preferencave të shoferit, si dhe përmban hapësirë ​​për sende të vogla.

Ndarja e përparme me portë USB të integruar

Sloti i integruar USB ndodhet në ndarje, i cili gjithashtu mund të shërbejë si një hapësirë ​​ruajtëse e përshtatshme dhe lehtësisht e aksesueshme për sendet më të vogla

EKRANI QENDROR MULTIMEDIAN

Ekrani qendror multimedial është i pajisur me teknologjinë më moderne dixhitale dhe në këtë mënyrë përfshin Apple Car Play, Android Auto, komanda zanore dhe mundëson thirrje Bluetooth pa duar. Paketa standarde përfshin një radio, riprodhimin e muzikës dhe filmave nëpërmjet USB-së dhe aftësinë për të lidhur një iPod dhe për të luajtur muzikë nga një pajisje celulare përmes Bluetooth..

MADHËSIA E RREGULLTUESHME TË BAAGAZHIT

Fleksibiliteti i rregullimit të sediljes së pasme lejon një rregullim të larmishëm të bagazheve në ndarjen e bagazhit, kryesisht në varësi të sasisë dhe formës së bagazhit që dëshironi të vendosni brenda.

LIDHJE SUZUKI

Shtatë funksione shërbimi të disponueshme përmes aplikacionit SUZUKI CONNECT ju lejojnë të monitoroni tuajin
makinë në çdo kohë. Thjesht shkarkoni dhe instaloni atë për të komunikuar me makinën tuaj si kurrë më parë

Njoftimi i statusit

Një njoftim statusi të bën të ditur kur ke harruar të mbyllësh derën ose të fikësh dritat. Dera mund të mbyllet nga distanca. Mund të kontrolloni gjithashtu nivelin tuaj të karburantit, diapazonin e udhëtimit dhe konsumin mesatar të karburantit direkt në faqen kryesore të aplikacionit

Gjetësi i makinave të parkuara

Ky funksion ju lejon të dini se ku e keni fikur motorin për herë të fundit për t’ju ndihmuar të gjeni makinën tuaj në parkingje të mëdha, thjesht duke parë hartën në smartphone tuaj. Ju gjithashtu mund të ndani vendndodhjen tuaj të parkimit me familjen dhe miqtë tuaj me email ose mesazh me tekst.

Historia e vozitjes

Kontrolloni dhe menaxhoni historikun tuaj të drejtimit të automjetit për 18 muajt e fundit. Ndani të dhënat sipas shoferit ose udhëtimit dhe kategorizoni sipas përdorimit privat ose të biznesit. Ju madje mund t’i eksportoni të dhënat si një skedar CSV për të dhënat tuaja

Mbikëqyrja dhe kufizimi i lëvizjes

Duke vendosur parametrat e zonës dhe kohës, ju e dini kur makina është larguar ose ka hyrë në një zonë të caktuar. Gjithashtu ju njofton kur makina nuk kthehet në shtëpi në kohën e caktuar.