Suzuki Vitara Hybrid një SUV kompakt i cili është i gatshëm të kaloj çdo terren.

Dizajni

Hybrid në formën më të mirë

Sistemi hibrid performon gjithmonë mirë në modelin SUV. Qoftë në qytet apo në rrugë malore: fuqia dhe ekonomia kombinohen në Vitara për të krijuar një përvojë tejet të kënaqshme të vozitjes.

Dizajni i eksteriorit

Vitara kombinon linja të qarta me një ritëm dinamik dhe një dizajn elegant me karizëm të fuqishëm.

Dizajni i përparmë

Pjesa e kromuar dhe dritat LED të vendosura në mënyrë elegante ofrojnë një pamje mahintëse tek Vitara.

Dritaret e errësuara

Dritaret e errësuara perveç që ruajnë privatësinë ato kompletojnë pamjen superiore të Vitarës.

Dritat LED

Dritat e pasme LED bashkohen në mënyrë harmonike në linjat e Vitarës.

Interieri

Dizajni karakteristik i Vitarës vazhdon edhe në brendësinë e tij. Interiori i Vitarës karakterizohet nga linja të qarta, instrumente të përcaktuara qartë dhe ekrani shumëfunksional.

Panorama

Ndjenja e lirisë në Vitara mbështetet gjithashtu nga kulmi i tij panoramik.
Drita, ajri dhe rrezet e diellit vijnë lehtësisht tek ju.

Timoni

Sistemi audio dhe cruise control mund të operohen gjithashtu përmes timonit shumëfunksional të rregullueshëm në lartësi dhe gjatësi.

Ulëset

Sediljet ergonomike janë të mbuluara me mikrofibër SUZUKI-TEX 4 me cilësi të lartë.

Bagazhi

Vëllimi i bagazhit tek Vitara është 375 litra ndërsa kur i palosni ulëset e pasme vëllimi rritet në 1,120 litra.

Konektimi

Ekran I Touch

Ekrani me prekje me ngjyra 7 inç është qendra e kontrollit për sistemin e navigimit, sistemin Bluetooth®, për kënaqësi unike të muzikës me DAB + dhe lidhjen me smartphone.

Apple CarPlay

Sistemi audio lidhet me iPhone® të shoferit. Aplikacionet mund të operohen manualisht ose përmes kontrollit zanor Siri®.

Android® Auto

Sistemi audio lidhet me telefona inteligjentë Android®. Aplikacionet mund të operohen manualisht ose me anë të kontrollit zanor.

Touchscreen

Ekran me prekje 7 inch

Ekran shumëfunksional

Ekrani me shumë funksione LCD me ngjyra tregon vlerat qartë.

Adaptive cruise control

Sistemi monitoron rrugën duke përdorur radarin e valës milimetrike dhe automatikisht ruan distancën e dëshiruar nga automjetet përpara.

Klima automatike

Një temperaturë e moderuar vazhdimisht brenda automjetit jo vetëm që përmirëson gjendjen brenda, por edhe rrit aftësinë e shoferit për të reaguar.

Ndezje pa çelës

Futuni brenda, shtypni butonin dhe filloni aventurat.

Mbështetëse për krahun dhe hapsirë organizative

Siguria

Sinjalizimi i këndit të vdekur

Sensorët e këndit të vdekur monitorojnë trafikun prapa dhe pranë automjetit. Shoferi paralajmërohet nëse dikush gjendet në këndin e vdekur.

Detektimi i vozitjes jo të rregulltë

Sistemi analizon lëvizjet drejtuese të automjetit. Në rast të manovrimeve të papranueshme të drejtimit, shoferi paralajmërohet në mënyrë akustike dhe vizuale.

Alert parkimi (RCTA)

Asiston shoferin kur është duke vozitur prapa.

Njohja e shenjave të trafikut

Njohësi i shenjave të trafikut ju shfaq në ekran shenjat e trafikut.

Sistemi i alarmit

Sistemi i alarmit mbron nga hyrja e paautorizuar.

Frenim i dyfishtë DSBS

DSBS paralajmëron në mënyrë optike dhe akustike nëse përplasja është e afërt. Nëse rreziku i një përplasjeje është shumë i lartë, automjeti frenon automatikisht.

Teknologjia

Motori 1.4 BOOSTERJET me sistem Hibrid 48V

 

Performanca maksimale

95 kW

Vëllimi

1373 ccm

Sistem hibrid i 48V

Ky sistem mbështet motorin pothuajse në çdo situatë lëvizëse. Kjo zvogëlon ndjeshëm konsumin e karburantit dhe emetimet e CO 2 – pa investime të mëdha dhe pa ndonjë kufizim në lëvizjen e përditshme. E-Power gjithashtu i jep motorit më shumë fuqi. Zhvillimi spontan i energjisë edhe në shpejtësi të ulët të motorit rezulton në përshpejtim.

ALLGRIP SELECT

Përzgjedhja e makinës në formatin Suzuki ALLGRIP ofron zgjedhjen midis 4 formateve të ngasjes.