INAZUMA GW
Model: 250 F L5

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Vëllimi (ccm) 248
Fuqia (KS/kW në rrotullime/min) 24.5/18 në 8.500
Momenti maksimal i rrotullimeve (Nm në rr./min) 22 në 6.500
Numri i cilindrave dhe pozita 2, Rreshtorë
2T/4T 4T
Ftohja e motorrit Me likuid
Diametri / Thellësia (mm) 53.5 x 55.2
Numri i ventileve për cilindër SOHC
Numri i shpejtësive 6
Transmetuesi i fuqisë Me zinxhirë
Distanca në mes akseve (mm) 1430
Frenat e parë Disk
Frenat e pasme Disk
Gomat e para, dimenzionet 110/80-17M/C 57H
Gomat e pasme, dimenzionet 140/70-17M/C 66H
Lartësia e ulëses nga toka (mm) 780
Kapaciteti i rezervoarit (L) 13.3
Pesha (kg) 187