SUZUKI HYBRID

Suzuki Hybrid është i shkëlqyeshëm, nuk ka nevojë për rimbushje, ofron efikasitet të karburantit, është miqësor ndaj mjedisit dhe siguron rehati maksimale.Falë paketës kompakte të baterive, hapsirat e brendshme të makinës nuk pësojnë asnjë ndryshim... Continue reading

NGASJE AUTONOME

Suzuki ofron pajisje të sofistikuara të ngasjes autonome: Frenim automatik emergjent, Mbajtjën e korsisë, Sistemi i detektimit të përgjumjes, Njohja e shenjave të trafikut, Blind Spot Assist, Adaptive Cruise Control, etj. Frenim automatik emergjent. Gjatë... Continue reading